Sneakertrends 2017

Datum: 09-02-2017 00:00:00
Categorie: Trends

Vorig jaar zagen we al veel hoge hakken plaatsmaken voor sneakers. Met schoenen als Stan Smith, Superstar en Yeezy zijn sneakers de nieuwe pumps. Bepaalde modellen uit 2016, zoals de Gazelle van Adidas in pastelkleuren zetten ook dit jaar verder door.

Kleuren

Of je nu kijkt naar een hoge sneaker, met veters of met klittenband roze is een kleur die je aan je verzameling moet toevoegen. De kleur is helemaal de trend voor 2017 en laat zich goed combineren met een simpele jeans en neutrale kleuren zoals grijs. Daarnaast zie je in de fashion scene veel metallic sneakers in goud, zilver en brons in combinatie met plateau zolen.

Retro

Verder zijn de jaren 90 zijn weer helemaal terug van weggeweest. Merken als Reebok en Fila kunnen dus weer volop gedragen worden. Ook Adidas haalt alle klassiekers weer tevoorschijn. Verder blijft het spannend wat Pharell Williams weer aan nieuwe modellen op de markt gaat brengen voor Adidas.

Witte sneakers

Al meerdere jaren staan ze nu op blogs, in schoenen winkels en magazines: witte sneakers. We kunnen en willen niet meer zonder ze. Ook in 2017 behoren ze tot echte must haves. Dit jaar zijn er wel kleine verschillen. Zo zijn de schoenen verfijnder met metallic delen, en steentjes, maar ook met een extra dikke pleateu zool. Voor wie denkt witte sneakers moet ik steeds schoonmaken, die kan ook naar crème kleuren kijken.