Drie manieren om desert boots te dragen

Datum: 19-12-2016 00:00:00
Categorie: Trends

Drie manieren om desert boots te dragen

Het is weer zo ver, de winter heeft ons gevonden. Zo hadden we nog last van een nazomerse hittegolf nu moet je snel op zoek naar je handschoenen. Gelukkig heeft de winter niet alleen nadelen. Je kunt je kledingkast weer opschonen of op zoek naar nieuwe kleding en schoenen. Voor die schoenen kijken we deze winter vooral naar de desert boots. In de jaren 50 in de markt gezet door het nu alom bekende Clarks en ontworpen om alle weeromstandigheden te doorstaan.

Vandaag kijken we naar 3 kleding stijlen en hoe je hier desert boots het beste bij kunt combineren.

1. Smart casual stijl
2. Relaxende stijl
3. Erop uit stijl

1. De Smart casual stijl

Een schoen die bij uitstek geschikt is voor de smart casual stijl is de desert boots. Hij is tijdloos en het design is te gebruiken bij elke look. Hierdoor verwijder je net dat kleine randje waardoor je er (te) formeel uitziet. Dit chocolade bruine paar past er mooi bij een klassieke navy blauwe blazer en een groene pantalon. Zorg ervoor dat je de bovenste knoop van je overhemd open laat zodat je verzorgd uitziet, maar niet te serieus. Een bijpassende bruine riem geeft een mooie finish aan het geheel.

2. De relaxende stijl

Waar de desert boots een formele look iets minder strak laten lijken zijn ze ook uitermate geschikt om je casual look een extra boost te geven. Met een simpel t-shirt met jeans zit je altijd goed. Voeg hij desert boots aan toen en je bent klaar. Door de pijpen van je spijkbroek om te slaan maak je een mooi contrast tussen je donkere broek en schoenen.

3. De erop uit stijl

De twee bovenstaande stijlen laten zien hoe desert boots net dat stukje extra geven aan je look. Ook wanneer je de stad in wilt en er goed uit wilt zien, maar niet overdressed wilt lijken zit je met desert boots goed. Of je nu even iets gaat drinken in een bar of dineren in een restaurant. Zo begin je goed aan je avond uit.

Lees ook